En Yeni Şalvar Modelleri

en-yeni-salvar-modelleri

Şalvar, düşük ağ kesimine ve salaş bir duruşa sahip geleneksel pantolon modelleridir. Genellikle yüksek bel ve bilekte biten tasarımlardan oluşan şalvarlar, her kadının vücuduna uyum sağlayan lastiklerden oluşur. Günümüzde modern kumaş ve tasarımlarla birleşerek çağdaş kadın giyiminin önemli bir parçasına gelmiştir. Sümeyra Moda, etnik tasarımları modern detaylarla zenginleştirerek her kadının şık ve havalı kombinler için kullanabileceği şalvar pantolonlar olarak sunar.

salvar-kombinleri

Geleneksel ve Havalı Kadın Şalvar Modelleri

Kadın şalvar modelleri, rahatlığı sayesinde özellikle günlük hayatta son derece spor ve şık kombinlere imza atmanız için mükemmel bir seçenek olabilir. Pek çok gelenekte yer alan bayan şalvar modelleri, günlük dolabınızdaki basic tişört, ceket, gömlek veya bluzlarla birleştiğinde eklektik bir stil elde etmenizi sağlar. Sümeyra Moda’nın geniş yelpazeli kadın giyim seçkisinde canlı ve parlak renklerin yanı sıra klasik tonlar ve eğlenceli desenler de bulunur. Koleksiyonun eğlenceli ve dinamik ruhu, modunuza ve okazyona uygun kombinler yaratmak için fırsat sunar.

salvar-modelleri

Şalvarları Kombinlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Pek çok kadın, şalvar pantolonların kombinlemesi zor kıyafetlerden biri olduğunu düşünür. Aslında stilinizde denge oluşturabilecek parçaları seçmeyi başardığınızda etnik pantolon modellerini ofisten akşam yemeğine kadar pek çok farklı durumda kullanabilirsiniz. Şalvar pantolonları daha önce hiç giymediyseniz, birkaç stil önerisinden yararlanarak kendi tarzınız için ilham alabilirsiniz.

  • Şalvarları akıllı ve şık kombinlerde kullanmak istiyorsanız siyah, gri, kahverengi veya bej gibi klasik ve nötr renklerden seçmelisiniz.
  • Baskılı ve desenli bir model kombinlemek istiyorsanız üst kısımda olabildiğince düz ve net kesimlerden oluşan bluz, tişört veya gömlekleri kullanmalısınız.
  • Şalvarlara feminen bir şıklık katmak için crop bluz ve topuklu sandalet gibi havalı parçalarla kombinlemelisiniz.
  • Yaz aylarında keten, pamuk veya ipek gibi daha hafif kumaşlardan oluşan pantolonları aynı dokudaki üstlerle birleştirmelisiniz.
  • Günlük giyimde kullanmak için spor ayakkabı, tişört ve kot ceket gibi olabildiğince günlük gardırobunuza ait parçalarla eşleştirmelisiniz.

Modern ve Gelenekselin Birleşimi Şalvar Kombinleri

Moda dünyası, geleneksel parçaları günümüze taşıyarak sizleri çizginin dışına doğru çıkmaya teşvik eder. Etnik kültürün önemli bir simgesi olan şalvarlar, modern yorumları ile günümüzdeki pek çok kadının favorileri arasında yer alır. Sümeyra Moda’da aralarından seçim yapabileceğiniz birçok şalvar pantolon stili mevcuttur. Haki tonlarda pamuklu bir model, beyaz atlet, deri biker ceket ve motorcu botları gibi grunge parçalarla birleştiğinde son derece avangart bir stile dönüşür. Bu kombini sporlaştırmak için denim ceket ve slip-on ayakkabıları da tercih edebilirsiniz.

Şalvarları şık ve resmi kombinlerde kullanmak istiyorsanız siyah renkli ve düz kesimli modeller mükemmel bir seçenek olabilir. Şık bir kemer, şifon bluz, blazer ceket ve stiletto ile bu pantolonları ofise uygun bir görünüme dönüştürebilirsiniz. Elegan ve sofistike bir şıklık için toprak tonlarındaki pantolonla aynı renklerde takım ceket ve bluz seçerek ton sür ton şıklığı elde edebilirsiniz. Pamuk gibi nefes alabilir, hafif ve ter tutmayan pantolonların konfor odaklı etkisini yoga veya pilates gibi sporlarda da tercih edebilirsiniz. Spor kombinler için pamuklu modelleri kontrast renklerde bra ve renkli sneakerlarla birleştirebilirsiniz.

Slim ve skinny pantolonların monoton tarzından sıkıldıysanız ve günlük kıyafetlerinize biraz çeşitlilik katmak istiyorsanız  Sümeyra Moda’nın birbirinden havalı ve şık kadın şalvar modellerini hemen sipariş edebilirsiniz!

Etiketler: şalvar, şalvar modelleri, şalvar kombinleri
Mayıs 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR