Kadın Kıyafetlerinde Siyah Renk Seçimi

kadin-kiyafetlerinde-siyah-renk-secimi

Kadın giyim dünyasında sonsuz renk ve kombinasyon çeşitliliği arasında siyah, her zaman popüler bir seçimdir. Aynı anda hem şıklığın hem de inceliğin özü olan siyah, pek çok açıdan moda dünyasında kült haline gelmiştir. Bunun en belirgin örneklerinden biri ise Audrey Hepburn tarafından moda dünyasına kazandırılan LTB başka bir ifade ile Little Black Dress (Siyah Küçük Elbise) trendi olabilir.

siyah-elbiseler

Zamansız Siyah Elbiseler

Siyah elbise, kadın giyiminin en zamansız ve ikonik parçalarından oluşsa da siyah, etkisinin hakim olduğu diğer tüm kıyafetlerin ruhu ve enerjisi bir anda yükselir. Üstelik illüzyonist efekti nedeniyle siluetin daha ince ve zarif görünmesine katkıda bulunması da pek çok kadın açısından bonus bir avantaj olabilir. Siyah elbisenin kaliteli ve şık tasarım ayrıntılarıyla buluştuğu Sümeyra Moda koleksiyonunda her yaştan kadına uygun modeller bulabilirsiniz.

Tepeden Tırnağa Siyah Kombinler

Siyah renk gibi tamamen siyah kombinleri tercih eden kadınlar da aslında ciddi ve kendine güvenen kişilerdir. Sümeyra Moda’nın şık siyah kıyafet modelleri, ne giyeceğiniz konusunda endişe duyduğunuz en plansız anlarda bile tek bir hamle ile elegan ve zarif kombinlere imza atmanızı sağlayabilir. Bu nedenle dolabınızda kesinlikle bulunması gereken bazı klasik siyah kıyafetler vardır. Siyah elbiseler, bu listenin başında yer alsa da Sümeyra Moda blazer ceket ve pantolon modelleri de en az onun kadar kurtarıcı olabilir.

siyah-giysi-modelleri

İster jean ister kumaş malzemelerden olsun, dolabınızda mutlaka ruhunuza ve stilinize sonuna kadar eşlik edebilecek şık bir siyah pantolon yer almalıdır. Siyah pantolonunuzu blazer ceket ve basic siyah gömlekle kombinleyerek tepeden tırnağa casual-smart bir stil yaratabilirsiniz.  Kombinlerinize biraz daha spor şıklık katmak için ise blazer yerine bir başka gardırop klasiği Sümeyra Moda siyah biker deri ceketi ekleyebilirsiniz.

Sokak Modasında Siyah Kıyafetler

Kendall Jenner ve Hailey Baldwin gibi sokak modası yıldızlarını yakında takip ediyorsanız veya sosyal medyada keşfetinize düşen dünyanın dört bir yanındaki influencerlara denk geldiyseniz siyahın sokaktaki popülerliği sizin için tanıdıktır. Cool, rahat ve aynı zamanda avangart şık kombinlere temel oluşturan Sümeyra Moda siyah kadın kıyafetleri, tek başına veya diğer günlük parçalarla birleştiğinde sizin de moda ikonları kadar havalı görünmenizi sağlayabilir.

siyah-kiyafetler

Sokak modasının favorilerinden jean modelleri, siyahın cool ve zamansız etkisi ile buluştuğunda bir anda daha yüksek bir moda ifadesi kazanmanızı sağlar. Wide leg modellerden mom jean seçeneklerine kadar vücudunuza en yakışan Sümeyra Moda jeanleri siyah renklerde seçerek şıklığı ve zarafeti yaşayabilirsiniz. Klasik ve spor arasında dengede duran seçimler için siyah dış giyim seçenekleri de harika bir tercih olabilir. Şişme montlardan maskülen kesim kabanlara kadar Sümeyra Moda dış giyim koleksiyonundaki siyah modellerle kış boyunca stilinizi klas ve şık tutabilirsiniz.

Spor Şık Siyah Giysi Modelleri

Söz konusu spor giyim olunca elbette ilk olarak bahsedilmesi gereken siyah basic tişörtlerdir. Sümeyra Moda’nın kadın giyim koleksiyonundaki yuvarlak veya V yaka tişört modelleri, sezon favorilerinden mom jean pantolon ve beyaz sneakers ile zahmetsiz şekilde havalı kombinlere dönüşebilir. Güneş etkisini kaybetmeye başlayınca siyah tişört ve sweatshirtler yer de değiştirebilir. Günlük ve spor kıyafetlerde kullanmak üzere hoodie benzeri kapüşonlu modellerden fermuarlı sweatshirtlere kadar birbirinden şık seçeneklere şans verebilirsiniz.

siyah-renk-secimi

Siyahın klas ambiyansını atletik parçalarla dengelemek için Sümeyra Moda’nın seçkin koleksiyonunda tayt ve jogger gibi spor alt giyim ürünleri de öne çıkar. İlkbahar ve yaz aylarında dikkat çeken biker tayt seçenekleri, crop üst ve oversize ceketlerle göz alıcı kombinlere dönüşebilir. Jogger modelleri ise platformlu spor ayakkabı ve crop tişört veya bra tarzı atletik parçalar sayesinde en az Bella Hadid kadar havalı atletik stillere kavuşmanızı sağlar.

Dolabınızı her türlü okazyona daima hazır tutmak için Sümeyra Moda’nın birbirinden kaliteli ve şık siyah kadın giysiler koleksiyonundaki ruhunuza ve stilinize en uygun modelleri ayrıcalıklarla satın alabilirsiniz.

 

Etiketler: siyah elbise, siyah renk seçimi, siyah kadın kıyafeti
Mayıs 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR